Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TUNTIKALENTERI JA TUNTIEN KUVAUKSET

 

Varaa treenit tämän linkin takaa:

Tuntikalenteriin.

 

TFW (Training for Warriors) on yhdysvaltalaisen huippuvalmentaja Martin Rooneyn kehittämä kokonaisvaltainen harjoittelumetodi. Muista metodeista TFW:n erottaa sen kokonaisvaltainen lähestyminen treenaamiseen. TFW yhdistää ainutlaatuisella tavalla voima-, nopeus- kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun monipuoliseen lämmittelyyn ja ravitsemuksen ja henkisen kapasiteetin kehittämiseen. TFW-metodin mukaan harjoittelee tuhansia eri tasoisia ihmisiä ympäri maailmaa! Kyseessä on monipuolinen, progressiivinen ja tehokas treenimuoto, jonka avulla jokaisen on mahdollista saavuttaa tavoitteitaan ja kehittyä!

 

Alun perin Training for Warriors on kehitetty huippu-urheilijoiden harjoitteluun, ja tuhannet eri urheilijat ovatkin parantaneet fyysistä toimintakykyään metodin avulla. TFW:stä ei kuitenkaan hyödy pelkästään urheilijat. Suomessa ja maailmalla yhä useammat tavalliset ihmiset treenaavat TFW:llä. Oli tavoitteenasi sitten lihasmassan tai -voiman kasvattaminen, ensimmäinen leuanveto tai uusi takakyykkymaksimi, liikunnan ilon löytäminen tai kestävyyskunnon parantaminen.

 

TFW-harjoittelu noudattaa kaavaa 4D + 4E (4 days a week 4ever). Kaava tarkoittaa 4 treeniä viikossa: kahta voimaharjoitusta ja kahta sykettä nostattavaa hurrikaania tai Circuitia. Progressiivisesti etenevien harjoitusten lisäksi TFW:ssä saat vinkkejä treenitavoitteita tukevaan ruokavalioon ja palautumiseen.

 

VOIMA 1 & VOIMA

Voima-treeneissä kehitetään voimaa.  Levytanko on päävälineemme voiman hankkimiseen, mutta käytämme treeneissä myös käsipainoja, kahvakuulia ja muita välineitä. Korostamme hyvää tekniikkaa ja liikkeen puhtauden kriteerinä käytetään voimanoston sääntöjä. Salillamme toimii myös pieni voimanostoseura, jonka jäsenet ovat myös TFW Lappeenrannan jäseniä. 

 

Voima-treenit koostuvat mm. erilaisista kyykyistä, maastavedoista, punnerruksista ja leuanvedosta. Voima-treenit perustuvat TFW-ohjelmointiin, Lappeenrantalaisilla vivahteilla.

 

VOIMAHARJOITTELU ON SIITÄ HIENO LAJI ETTÄ SITÄ VOI TEHDÄ NUORESTA VANHEMPAAN, EIKÄ KEHITTYMISELLE IHAN ÄKKIÄ TULE PÄÄTEPISTETTÄ.

 

HURRIKAANI, ENERGY CIRCUIT JA SPEED & STRENGTH

Näissä treeneissä sykkeet nousevat ja energiaa palaa. Tunneilla ei nosteta raskaita painoja vaan tehdään liikkeitä kehonpainolla ja hyödynnetään monipuolisesti pienvälineitä kuten käsipainoja, kuntopalloja, köysiä sekä kahvakuulia yhdistettynä aika-ajoin myös juoksuharjoitteisiin. Näitä treenejä on kymmeniä erilaisia joten meillä ei takuulla pääse kyllästymään. Kaikissa näissä treeneissä perusajatus on kuitenkin yhdenmukainen. Sen ansiosta punainen lanka säilyy eikä treeneistä tule sillisalaattia.

 

TFW Lappeenrannassa on siis todella kattava valikoima monipuolisia treenejä moneen eri makuun! Kaikki treenimme on suunniteltu huolellisesti alusta loppuun jotta niitä on mielekästä ja innostavaa tehdä. Mielekästä ja innostavaa treeniä jaksaa tehdä jolloin se on kehittävää ja saat odottamiasi TULOKSIA.